Ποιοι είμαστε

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει πριν από σχεδόν 2 δεκαετίες, όταν το 1996 ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, Βασίλης Παπαβασιλείου, ίδρυσε την οικογενειακή επιχείρηση, με σκοπό το λιανικό εμπόριο Κορινθιακής σταφίδας στην Ελληνική αγορά. Η αγάπη του για το προϊόν και το επιχειρηματικό του πνεύμα σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση του καταναλωτικού κοινού για την Κορινθιακή σταφίδα, τον έκαναν να σύντομα αξιόπιστο έμπορο με μεγάλο πελατολόγιο.

Αυτό είχε ως συνέπεια 3 χρόνια αργότερα να αποκτήσει το δικό του εργοστάσιο επεξεργασίας σταφίδας, στο Καίσαρι Κορινθίας, με την επωνυμία Primaroli SA. Το εργοστάσιο ήταν ένα από τα πιο σύγχρονα της εποχής με άρτιο εξοπλισμό, καταρτισμένο προσωπικό και δυνατότητα να υποστηρίξει τη μεγάλη ζήτηση του προϊόντος στις αγορές του εξωτερικού. Αγγλία, Αυστραλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία, Τουρκία ήταν μερικές από τις χώρες που εμπιστεύτηκαν το προϊόν μας και μας έκαναν πρωτοπόρους στην εξαγωγή σταφίδας.

Λίγο πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τα μέλη της εταιρείας αντιλαμβάνονται τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς που θα ακολουθήσουν και αποφασίζουν η Primaroli SA να αλλάξει χέρια όπως και σωστά έγινε.

Έπειτα από ένα μικρό διάστημα ανασυγκρότησης των δυνάμεων, τα ηνία της εταιρείας ανέλαβε ο γιός του ιδρυτή και σημερινός ιδιοκτήτης, Παναγιώτης Παπαβασιλείου, ως συνέχεια της πετυχημένης οικογενειακής επιχείρησης επεξεργασίας και εξαγωγής Κορινθιακής σταφίδας.

Έτσι το 2013, ιδρύεται η εταιρεία agrogo ltd, στελεχωμένη με νέα πρόσωπα, εισέρχεται ξανά στην αγορά, με σκοπό την προβολή και την εξαγωγή των Κορινθιακών προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Κορινθιακή σταφίδα, σταφύλια, κρασί, ελαιόλαδο, λεμόνια κ.α. είναι μόνο λίγα από τα ποιοτικότερα προϊόντα που μας παρέχει σε αφθονία η Κορινθιακή γη και τα οποία η agrogo ltd προμηθεύει τους πελάτες της σε όλες τις χώρες.

Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης δια απορρόφησης της εταιρείας περιορισμενης ευθύνης με την επωνυμία «αγρογκό μονοπρόσωπη εταιρεία περιορισμενης ευθύνης» και διακριτικό τίτλο «αgrogo μονοπρόσωπη είπε» από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «κορινθιακή ενεργειακή ανώνυμος εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «korinthian bioenergy».